ALTERNATÍV VITARENDEZÉSI TESTÜLET (ADR) AZ EURÓPAI UNIÓ LAKOSAI SZÁMÁRA

Tájékoztatunk, hogy fogyasztóként jogod van helyi ADR-hez fordulni olyan viták esetén, amelyeket közvetlenül a MYO INGATLAN KFT-vel nem sikerült rendezned.

Mi az ADR?
Az ADR egy vitarendezési eljárás értékesítési vagy szolgáltatási szerződéses kötelezettségekből fakadó, az országon belüli és határokon átnyúló viták bíróságon kívül történő rendezésére az Európai Unión belüli kereskedő és fogyasztó között egy ADR entitás bevonásával, amely előáll egy javaslattal, vagy összehozza az érintett feleket a szívélyes megoldás elősegítése céljából.

Az ADR entitások bíróságon kívüli (nem-végrehajtói) entitások. Az ADR entitás semleges fél (azaz békéltető, mediátor, döntőbíró, ombudsman vagy panaszkezelő testület), amely segítségével a MYO INGATLAN KFT. rendezi a vitákat, ha a fogyasztó ADR vitarendezést kér. Az ADR folyamat alacsony költségű, egyszerű és gyors eljárás, ezért előnyös mindkét fél számára, mert elkerülhetik a bírósági költségeket és a hosszadalmas eljárásokat.

Hogyan nyújthatok be panaszt ADR folyamat igénybevételével?

Ha panaszt szeretnél benyújtani, lépj kapcsolatba az ország ADR entitásával, lásd alább. Ez az ADR entitás választ is tud nyújtani a folyamattal kapcsolatos bármely kérdésre.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Békéltető Testület
Széchenyi u. 2.
Nyíregyháza, 4400
Magyarország

http://www.bekelteto-szabolcs.hu

*Ez az ADR entitás az olyan országos ADR entitások tagja, amelyek megfelelnek az ADR irányelv (2013/11/EU direktíva a fogyasztói viták alternatív vitarendezéséről) kötelező érvényű minőségi előírásainak http://ec.europa.eu/consumers/odr/

MYO Ingatlan Kft.

4400 Nyíregyháza, Korányi Frigyes utca 107.
adószám: 26522232-2-15
cégjegyzékszám: 15-09-085626

Kapcsolattartó:
Bálint Fanni Judit
mobil: 06 30/ 883 7472
info@myohome.hu

Fordulj az Ügyfélszolgálatunkhoz.

Keresd fel az Európai Bizottság Online vitarendezési weboldalát: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

Bejelentkezés