ÁSZF

1 — Általános

A következő feltételek vonatkoznak a vásárló (a továbbiakban “Te”) által leadott minden megrendelésre a MYO INGATLAN Kft-től, (a továbbiakban: “MYO INGATLAN KFT.”, ”mi ” vagy ”minket” stb), amelyet a MYO INGATLAN KFT. weboldalán, mobil weboldalán, mobilalkalmazásán vagy, telefonon keresztül kaptunk (mindezekre vonatkozik a  ”myohome.hu” kifejezés).

A myohome.hu oldalon történő rendelés leadásával –  a rendelési folyamat során a jelölőnégyzetbe helyezett „x”-el – elfogadod az itt foglalt felhasználási feltételeket (”Feltételek”). Kérjük, a rendelés leadása előtt olvasd el a Feltételeket.

Rendelést csak 18. életévét betöltött, gyámság alatt nem lévő, cégként nem működő, magyarországi (postakezelési/-továbbítási vállalatok kivételével) kézbesítési címmel rendelkező természetes személy adhat le.

A myohome.hu oldalon bármikor megjelenített termék vagy szolgáltatás nem jelenti azt és nem garantálja, hogy ezek a termékek vagy szolgáltatások bármikor elérhetőek lesznek. Fenntartjuk a jogot, hogy bármely terméket bármikor kivonjunk a forgalomból.

Fenntartjuk a jogot, hogy időről időre előzetes bejelentés nélkül módosítsuk ezeket a Feltételeket. Megrendelésére azok a Feltételek vonatkoznak, amelyek a megrendelés elküldése idején a myohome.hu oldalon szerepeltek.

A MYO INGATLAN KFT. a lehető legjobb online élményt szeretné nyújtani. Ennek érdekében gondoskodnunk kell arról, hogy szolgáltatásaink tökéletesen működjenek. Ön megérti és elfogadja, hogy (i) tilos közzétenni, átadni, terjeszteni, feltölteni vagy promotálni bármilyen kommunikációt vagy tartalmat, amely káros vagy negatív hatással lehet üzletünkre, termékeinkre vagy szolgáltatásainkra; (ii) olyan módon viselkedni vagy bármilyen olyan eszközt alkalmazni, amely korlátoz, gátol, visszatart vagy hátrányosan befolyásol más felhasználókat a myohome.hu oldal használata során, vagy amely hatással van az oldal biztonságára, vagy (iii) bármilyen eszközt alkalmazni vagy megkísérelni bármilyen motor, szoftver, eszköz, ügynök, script illetve más eszköz vagy mechanizmus (nem kizárólagosan beleértve a spiderek, botok, crawlerek, avatárok vagy intelligens ügynökök) használatát az oldalon való navigálásra vagy keresésre, vagy az oldal tartalmának másolására. Fenntartjuk a jogot az oldal elérésének azonnali megszüntetésére, és a felhasználói fiók törlésére bármely olyan felhasználó esetében, aki ezt a rendelkezést vagy jelen feltételek bármely másik rendelkezését megszegi

2 –Az árak és a szállítási költségek

A myohome.hu oldalon megjelenített  árak tartalmazzák a törvény által előírt áfát, de nem tartalmazzák a kiszállítás díját.

Minden megrendelés szállítási költsége ugyanaz, függetlenül a megrendelés méretétől vagy súlyától. Az egyes szállítási módok költségét a fizetési folyamat során egyértelműen feltüntetjük. A szokványos szállítási díjunk 1500 Ft. Amennyiben rendelésed nem tudjuk teljes egészében elküldeni, a kiegészítő szállításokhoz nem adunk hozzá újabb költséget. Az árak az üzletekben és az interneten eltérhetnek.

3 — Megrendelés/a szerződés teljesítése

A választható rendelési módok a myohome.hu oldalon vagy e-mailen vagy telefonon történő rendelés. Kérjük, további információkért keresd fel Ügyfélszolgálati oldalunkat.

Amint leadtad a megrendelést, visszaigazoló e-mailt küldünk, ha megadtad nekünk az e-mail címed. Amennyiben valamilyen oknál fogva rendelésed nem tudjuk teljesíteni, azt mihamarabb tudatjuk.  Ha  ilyen megrendelés ellenértéke beérkezett hozzánk, a vonatkozó összeget ugyanazzal a fizetési móddal próbáljuk meg visszatéríteni, amely útján a kifizetés érkezett. Amennyiben valamilyen okból más megoldás szükséges, értesíteni fogunk, és megkérünk, hogy vedd fel a kapcsolatot a MYO INGATLAN KFT. Ügyfélszolgálatával, akik elvégzik a kifizetést.

A MYO HOME KFT. vállalja, hogy a megrendelés tárgyát képező árut az alapanyag megérkezése után 7 munkanap alatt elkészíti. Amennyiben rajtunk kívül álló okok miatt csúszik a szállítás, arról a vevőt tájékoztatjuk. A lakástextil méretéért cégünk csak akkor vállal felelősséget, ha a helyszíni felmérést kollégánk végezte el. Telefonon bediktált illetve hozott méretek hibáiért cégünk nem vállal felelősséget.

4 — Kézbesítés

A MYO INGATLAN KFT. a lehető leggyorsabban fogadja be és dolgozza fel a megrendeléseket, és mindent elkövet, hogy a megrendelést a kiválasztott szállítási feltételekkel eljuttassa tartózkodási címedre vagy a megadott egyéb magyarországi címedre.

A MYO INGATLAN KFT. a lehető legrövidebb idő alatt és a megrendelések beérkezésének sorrendjében igyekszik elküldeni a csomagokat. A rendelés visszaigazolásától számított 2-4 héten belül igyekszünk elvégezni a szállítást. Bár mindent megteszünk, hogy ebbe az időkeretbe beleférjünk, mégis előfordulhat, hogy váratlan okok miatt a kiszállítás több időt vesz igénybe. Amennyiben az a valószínűtlen esemény állna elő, hogy a kiszállítás 8 héten belül nem teljesül, elállhatsz a rendeléstől.

Miután leadnád a megrendelést, tájékoztatást kapsz a várható kiszállítási adatokról. Amint rendelésed elküldted, e-mailben visszaigazoljuk a várható szállítási adatokat, ha e-mail címedet megadtad nekünk.

A teljes Szállítási és kézbesítési irányelvet megtalálod a myohome.hu oldalon.

Amennyiben rendelésed nem érkezik meg az ütemezett dátumon, kérjük, keresd fel Ügyfélszolgálatunkat.

5 — A megrendeléstől való elállás

Gyorsan elkezdjük a megrendelésed feldolgozását, ezért a megerősítését követően nem tudjuk módosítani. Ez a szállítási cím vagy a szállítási mód megváltoztatására is érvényes. 

Azonnal vedd fel velünk a kapcsolatot az Ügyfélszolgálatban megadott elérhetőségeken. Ha a rendelésed feldolgozása megkezdődött túl késő visszamondani.  

FOGYASZTÓI TÁJÉKOZTATÓ A 45/2014. (II. 26.) KORM. RENDELET ALAPJÁN

7.1. Tájékoztató a fogyasztó vevőt megillető elállási jogról

Fogyasztónak a Ptk. 8:1. § 1. bekezdés 3. pontja szerint csak a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy minősül, így jogi személyek nem élhetnek az indokolás nélküli elállási joggal!

A fogyasztót a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. § szerint megilleti az indokolás nélküli elállás joga. A fogyasztó az elállási jogát

  1. termék adásvételére irányuló szerződés esetén
  2. a terméknek,
  3. több termék adásvételekor, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik,az utoljára szolgáltatott terméknek,

a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított határidőn belül gyakorolhatja, mely határidő 14 nap.

A jelen pontban foglaltak nem érintik a fogyasztó azon jogát, hogy az e pontban meghatározott elállási jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja.

Ha a szerződés megkötésére a fogyasztó tett ajánlatot, a fogyasztót a szerződés megkötése előtt megilleti az ajánlat visszavonásának joga, ami a szerződés megkötésére kiterjedő ajánlati kötöttséget megszünteti.

7.2. Az elállási jog az alábbi esetekben nem gyakorolható

Az Szolgáltató kifejezetten felhívja az Ön figyelmét, hogy Ön nem gyakorolhatja elállási jogát a 45/2014 (II.26.) Korm. Rendelet 29. §. (1) bekezdésében foglalt esetei között az alábbiakat:

  1. olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;
  2. olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;
  3. olyan termék tekintetében, amely jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel.

7.3. A Szolgáltató felhívja a figyelmét továbbá arra, hogy a fogyasztóvédelmi jogszabály alapján Ön az elállási jog érvényesítésére nyitva álló 14 napos időtartam alatt csak olyan mértékig használhatja a terméket, amely a termék jellegének és tulajdonságainak megállapításához (a továbbiakban: felpróbálás) szükséges.

Amennyiben a terméket a felpróbálás mértékét meghaladó használt állapotban, illetve sérülten vagy hiányosan küldi vissza, Ön az értékcsökkenésért helytállni tartozik és a Szolgáltató nem köteles a termék teljes árát és a költségeket megtéríteni.

Amennyiben a kiszállított tétel hibás, kérjük, haladéktalanul értesítsd a MYO INGATLAN KFT.-t, és küldd vissza a tételt az alábbi 6. szakasznak megfelelően (Visszaküldés). A MYO INGATLAN KFT. minden hibásnak ítélt termék árát teljes mértékben visszafizeti. Az itt meghatározott feltételek nem korlátozzák a törvény által meghatározott jogokat.

A tapéta átvételekor figyelmesen olvassa el a használati útmutatót. Ezen szerződés aláírásával pedig tanúsítja, hogy a „Tapéta felrakási útmutató és reklamációs intézkedések” c. bekezésünket figyelmesen átolvasta és elfogadja.

6 — Visszaküldés

A MYO INGATLAN KFT. az 5. szakasznak megfelelően (Megrendelésről való elállás) garantálja a teljes pénzvisszatérítést, feltéve, ha minden tételt az átvételi állapotában küldesz vissza. Ez azt jelenti, hogy a tételek nem károsodtak, nem szennyeződtek, nem lettek mosva vagy viselve (a felpróbálást leszámítva), illetve minden címkéjük és cédulájuk sértetlen.

A termékek visszatérítése a MYO INGATLAN KFT. standard visszatérítési folyamatával, otthoni átadás útján történik. További részleteket a myohome.hu Ügyfélszolgálat oldalán találsz.

7 — Fizetési módok

Hitelkártya vagy bankkártya
Fizetési adataidat megadhatod a rendelés leadásának idején érvényes hitelkártya vagy bankkártya használatával (VISA, Maestro vagy Mastercard). Az érvényes összeget ez esetben azonnal terheljük a kártyádon. A MYO INGATLAN KFT. fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze a hitelkártya vagy bankkártya érvényességét, hitelképességét a megrendelés értékéhez képest, valamint a vásárló megadott címének helyességét. Ezen ellenőrzések eredménye szerint megtagadhatjuk a rendelések teljesítését.

Készpénzes fizetés átvételkor
Választásod szerint a termékek átvételekor készpénzben is fizethetsz, díjmentesen, a megrendelés leadásakor 50% előleg, illetve bekerülési költség megfizetésével. Ezt személyesen tudod megtenni üzletünkben. Üzletünk pontos címét és elérhetőségét a Kapcsolat menüpontban találod vagy keresd Ügyfélszolgálatunkat.

MYO INGATLAN KFT. ajándékkártyák
A weboldalunkon leadott rendelésed egy részét vagy egészét fizetheted MYO INGATLAN KFT. ajándékkártyával vagy MYO INGATLAN KFT. árukártyával is. A MYO INGATLAN KFT. ajándékkártyáról, és ennek más fizetési módokkal való kombinálásáról az Ajándékkártya menüben olvashatsz többet.

A törvény által előírt számladokumentumot a vásárlást visszaigazoló e-mailben küldjük el.

8 — Felelősségünk

A jelen Feltételekben foglaltak semmilyen része nem zárja ki és nem korlátozza a MYO INGATLAN KFT. felelősségét semmilyen esetben, amelyben a felelősségünk kizárása vagy korlátozása törvénybe ütközne.

A MYO INGATLAN KFT. vállalja a felelősséget az általunk okozott, illetve munkavállalóink és ügynökeink hanyagságából fakadó halálért és személyi sérülésért. Nem kerüljük el a felelősséget, amennyiben mi magunk, munkavállalóink vagy ügynökeink csalárd és megtévesztő magatartást tanúsítanak. Amennyiben megszegjük jelen Feltételeket, csak olyan veszteségekért vagyunk felelősek, amelyek az ilyen megszegésekből ésszerűen következhetnek.

A MYO INGATLAN KFT. nem felel olyan közvetett veszteségekért,  amely a fő veszteség vagy kár mellékhatása, például profit vagy lehetőség elvesztése; vagy a termékek kiszállásának elmaradása vagy jelen Feltételekben foglalt bármely egyéb kötelezettségünk nem teljesítése, amennyiben a nem teljesítés olyan esemény következménye, amely ésszerű irányításunkon kívül esik, ami nem kizárólag magában foglalja a tűzesetet, árvizet, vihart, lázadást, zavargásokat, háborút, nukleáris balesetet és terrorcselekményt.

Ha problémád van egy termékkel kapcsolatban, amelyet a MYO INGATLAN KFT.-től online vásároltál, és panaszodat nem sikerült érvényesítened a MYO INGATLAN KFT.-nél, akkor panaszodat benyújthatod az EU online vitarendezési platformján („ODR platform”).

Az ODR platform az EU-n belüli fogyasztók és kereskedők számára lehetővé teszi, hogy bíróságon kívül próbáljanak meg egyezségre jutni az online vásárlásból eredő panaszokkal kapcsolatban. Ez a felhasználóbarát és interaktív honlap az EU minden hivatalos nyelvén elérhető és ingyenesen használható. Az ODR platform használatával a fogyasztó és a kereskedő megegyezhetnek egy vitarendezési testület kiválasztásában, majd ezt követően végigmennek egy folyamaton, hogy megoldást találjanak a fogyasztó panaszára. Az ODR platform itt érhető el: http://ec.europa.eu/odr.

9 — Színek és méretek
Minden ésszerű erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy termékeink jellemzőit pontosan jelenítsük meg, beleértve az anyagösszetételt és a színeket. Az általad látott színeket ugyanakkor számítástechnikai rendszered határozza meg, és nem tudjuk garantálni, hogy a számítógép pontosan jeleníti meg a színeket.

A myohome.hu oldalon feltüntetett termékméretek csak megközelítő értékek, amelyekkel jobban elképzelheted egy adott termék szabását vagy fazonját, de nem feltétlenül felelnek meg teljesen pontosan az adott termék méreteinek. Egy termék tényleges méretei a termelés során felhasznált anyagtól függően eltérőek lehetnek.

10 — Szavatosság, jótállás

Amennyiben a megvásárolt termék hibás, a MYO INGATLAN KFT. az összes vonatkozó törvényi kötelezettségét betartva jár el. Amennyiben egyértelmű anyagi vagy gyártási hibás termékkel kapcsolatban van panaszod, beleértve a szállítás közben megsérült terméket is, kérjük, tudasd velünk azzal, hogy haladéktalanul visszaküldöd a terméket.

11 — Átruházás

A MYO INGATLAN KFT. fenntartja a jogot, hogy a termékek leszállításával kapcsolatban keletkezett követeléseit harmadik személyekre engedményezze, vagy azt harmadik személyek javára megterhelje.

12 — Részleges érvénytelenség

Amennyiben jelen Feltételek bármely részét bármely bíróság vagy szabályozó testület érvénytelennek találja, a további Feltételek továbbra is érvényesek.

13 — Tulajdonjog

A myohome.hu oldalán minden szellemi alkotáshoz fűződő jog tulajdonjog, mint például védjegy vagy szerzői jog, a MYO INGATLAN KFT., illetve a licenszjogosultak tulajdona marad. A myohome.hu oldal és tartalmának felhasználása, beleértve az ilyen tartalom részben vagy egészben történő másolását vagy tárolását is, a saját személyes, nem kereskedelmi használatot leszámítva a MYO INGATLAN KFT. engedélye nélkül tilos.

14 — Vállalati információ

MYO INGATLAN KFT.

4400 Nyíregyháza, Korányi Frigyes utca 107.

 

adószám: 26522232-2-15
cégjegyzékszám: 15-09-085626
bankszámlaszám: Raiffeisen Bank, 12042830-01802721-00100002
info@myohome.hu

Kapcsolattartó:

Bálint Fanni Judit
mobil: 06 30 883 7472
info@myohome.hu

 

2022.07.30.

Bejelentkezés